Scholiersberg 14, Bergen op Zoom
0164-210372
info@bruijsenvandijk.nl

Fruit op school

Hofleverancier voor Groente en Fruit

Fruit op school

Stimuleer gezond eten bij kinderen met Bruijs en van Dijk: Dé groenteboer in Bergen op Zoom

Gezond eten is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Als ouders en verzorgers hebben we de verantwoordelijkheid om onze kinderen te stimuleren om gezonde voedingskeuzes te maken. Naast ons assortiment fruit op het werk, zijn we gespecialiseerd in het leveren van seizoensgebonden fruit aan scholen. In deze blog zullen we de beste manieren bespreken om kinderen te motiveren gezond te eten en waarom Bruijs en van Dijk de perfecte partner is voor scholen die fruit willen aanbieden tijdens de lunchpauze.

  1. Maak gezond eten leuk:
    Kinderen zijn vaak meer geneigd om gezond voedsel te eten als het aantrekkelijk en leuk gepresenteerd wordt. Bruijs en van Dijk begrijpt dit en zorgt voor een kleurrijk en gevarieerd assortiment seizoensgebonden fruit. Denk aan sappige appels, zoete aardbeien, knapperige wortels en nog veel meer. Door deze verscheidenheid aan kleuren en smaken aan te bieden, wordt gezond eten een avontuurlijke en plezierige ervaring voor kinderen.
  2. Educatie over voeding:
    Het is belangrijk om kinderen bewust te maken van het belang van gezonde voeding. Bruijs en van Dijk kan scholen ondersteunen door middel van educatief materiaal over voeding. Dit kan variëren van informatieve posters tot interactieve sessies waarin kinderen meer leren over de voordelen van het eten van fruit en groenten. Door kinderen bewust te maken van gezonde keuzes en hen te informeren over waar hun voedsel vandaan komt, creëren we een basis voor gezonde eetgewoonten die een leven lang meegaan.
  3. Seizoensgebonden fruit tijdens de lunchpauze:
    Bruijs en van Dijk begrijpt dat het bieden van seizoensgebonden fruit tijdens de lunchpauze van groot belang is. Seizoensfruit is niet alleen smaakvoller, maar ook voedzamer en milieuvriendelijker. Het ondersteunt ook lokale boeren en vermindert de impact van voedseltransport. Door samen te werken met Bruijs en van Dijk kunnen scholen verse en gevarieerde fruitmanden aanbieden, die perfect passen binnen een gezond voedingsbeleid.

Gezonde eetgewoonten bij kinderen bevorderen is een prioriteit voor ouders en scholen. Bruijs en van Dijk, de gerenommeerde stadsgroenteboer in Bergen op Zoom, begrijpt deze behoefte en biedt uitstekende oplossingen. Door gezond eten! Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden